Panas-diobral produk

Urang Quality Produk Niley Jeung Juara

  • Imidocarb Dipropionate

    Imidocarb Dipropionate

    CAS No. 55750-06-6 Other Names N,N’-bis(3-(4,5-dihydro-1H-imidazol-2-yl)-phenyl) MF C19H20N6O2(C3H6O2) EINECS No. 259-791-8 Place of Origin Shaanxi, China (Mainland) Type Anesthetic Agents Grade Standard Medicine Grade Usage Animal Pharmaceuticals Brand Name Lyphar Model Number LY-Imidocarb Dipropionate Purity 99%min Product Name Imidocarb Dipropionate Specification 98% Appearance White Crystalline Powder Certificate ISO/Halal/Kosher Sample Available T...

  • Flunixin Meglumine

    Flunixin Meglumine

    Function Antipyretic Analgesics Dosage Form Injection Animal Type Cattle, Fowl, Horse, Other Special Breeding Animals, Pets, Pig, Sheep Place of Origin Sichuan, China (Mainland) Brand Name Chengkang Model Number 10ml/vial Appearance Colorless to slight yellow transparent liquid Composition Flunixin meglumine Specification 10ml Original Sichuan, China Sample Available MOQ 1 Carton Certificate GMP OEM Accept Product Description Flunixin Meglumine Injection Main C...

  • Tilmicosin

    Tilmicosin

    Function Antibacterial Drugs Dosage Form Powder Animal Type Aquatic Animals, Cattle, Fowl, Horse, Other Special Breeding Animals, Pets, Pig, Sheep Place of Origin Shandong, China (Mainland) Brand Name HHD Model Number HHD001 CAS MO. 108050-54-0 Molecular Formula C46H80N2O13 Molecular Weight 869.133 InChI InChI=1/C46H80N2O13 Density 1.18g/cm3 Boiling point 926.6°C at 760 mmHg Refractive index 1.545 Flash point 514.2°C Vapour Pressur 0mmHg at 25°C Application A ...

  • Tilmicosin fosfat

    Tilmicosin fosfat

    Aplikasi Tilmicosin fosfat mangrupakeun ubar antibiotik macrolide, éta produk pamutahiran ti tylosin fosfat jeung husus dipaké pikeun Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Éta harmfulless, haratis résidu, kalawan effection kuat sarta kaamanan. Ieu utamana cures pikeun kasakit engapan nu disababkeun ku mycoplasma, sato inféktif pleuropneumonia anu disababkeun ku actinobacillus na pasteurella multocida sarta infeksi payudara sato lactational. Pangaruh ubar nyaéta 4 ka 8 kali ti tylosin fosfat. Dina waktu nu sarua, éta h ...

  • Pasar global

    Produk sakuliah dunya, Thailand-darat, Jerman, Brzail jeung saterusna.

  • Kamekaran produk

    R & D na bijil tina Regis-tration - Tilmicosin fosfat.

  • Kasalametan lingkungan

    standarisasi Kasalametan leuwih luhur batan standar nasional.

  • Juara kualitas

    Jeung panalungtikan téhnologi bebas sarta puseur developpment.

Shandong Jiulong Hisince Pharmaceutical Co., Ltd.

Hayu urang nyandak ngembangkeun kami ka tingkat luhur

kami mitra

Urang baris ngaronjatkeun sarta nguatkeun partnerships kami boga.